Over ons

Bij Simon Jersey is het hele productieproces in eigen beheer. Van het ontwerpen van de kledingmodellen en de productie tot de uiteindelijke commercie ervan. Dit maakt ons een typisch kopstaartbedrijf en geeft ons de flexibiliteit om snel te schakelen.


Simon Jersey is een van de pioniers in de corporate fashion industry, met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve corporate identity kledingconcepten. Simon Jersey levert zowel uit voorraad als op maat gemaakte kleding voor hospitality, horeca, healthcare, retail en automotive.

Als internationale speler leveren wij klanten als McDonalds, ISS, Sodexo en Hilton Hotels maar ook nationale spelers als CSU, Princess Hotels en Bakker Bart.

 

image

Productie in eigen beheer

Simon Jersey is onderdeel van het Brits-Nederlandse Uniform Brands. Een merkenbouwer op kledinggebied, dat een aantal belangrijke merken in eigen beheer produceert en verkoopt. Meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van eigen merken en projecten maakt ons een voorname speler op de bedrijfskledingmarkt. Zowel op het gebied van retail, transport en industrie als automotive, facilitair en healthcare.

 

Het productieproces van Simon Jersey begint in Doetinchem, waar wij een eigen naai- en borduuratellier hebben. Hier werken ervaren designers, patronenmakers en naaisters mooie ideeën uit. Van samples tot complete kledingconcepten.

Met onze eigen productielocaties in Tunesië, Portugal en het Verre Oosten hebben wij het volledige productieproces in eigen beheer. Elke productielocatie beschikt over een eigen specialisatie en focus op de markt. Daarmee leveren wij u kleding met een goed design, comfortabele pasvorm, hoge kwaliteit en uitstekende maatvoering. Altijd in nauwe samenwerking met u als klant.

Kopstaart proces

U bent op zoek naar bedrijfskleding voor uw medewerkers of voor uw klanten. Simon Jersey helpt u bij de keuze voor kleding. Wij stellen een projectteam voor u samen met daarin een aantal projectbegeleiders, een vertegenwoordiger, een designer, naaisters en een planner. In een eerste presentatie krijgt u een aantal ontwerpvoorstellen te zien. Vervolgens worden er patronen gemaakt en wordt de kleding uitgewerkt in ons atelier. Dat geeft u een goede indruk van het gekozen ontwerp. Daarna gaan wij met u de planning door voor productie en leveringen. Op weg naar merkversterkende kleding voor uw bedrijf.

image

Client testimonial

“We zijn tevreden.
Meer dan dat”

Riemer Wierda
Princess Hotel Collection

image
image